Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
praat mee in online ronde tafel

Crisismanagement in de teelt

We leven in een spannende tijd, waarbij een ieder die betrokken is bij de tuinbouwsector voor grote uitdagingen staat. Het komt er nu meer dan ooit op aan elkaars kracht te gebruiken, samen te werken en kennis te delen.

Hiertoe organiseert Beanstalk vanavond (17 maart) om 20 uur een online ronde tafel met als onderwerp crisis management in teelt en organisatie. Hoe kun je binnen jouw productieproces maximaal inspelen op de uitdagingen waar je je op dit moment voor gesteld ziet? Tegen welke vragen loop je aan? Alle vragen zijn relevant, er zijn geen domme vragen.

Vanuit deze ronde tafel wil Beanstalk samen kijken welke oplossingen en mogelijkheden er zijn om de dagelijkse uitdagingen het hoofd te kunnen bieden.

Wil je online aanschuiven om vragen te stellen, input te leveren of om te sparren of gewoon verbroederen met andere telers/collega’s? U kunt zich nog aanmelden tot 14 uur vanmiddag door even een mailtje te sturen.

Deelname is kosteloos.

Voor meer informatie:
Beanstalk
E: sjoerd@beanstalk.training
M: +31 6 5169 7305
www.beanstalk.training

Publicatiedatum: