Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

350 gasten present bij opening nieuwe pand PB tec

Zaterdag 7 maart vond bij PB tec de Grand Opening van het nieuwe pand plaats. Medewerkers, klanten, partners en familie waren aanwezig om de groei van PB tec te vieren. Met circa 350 (internationale) gasten werd de opening van PB tec feestelijk gevierd.

De avond werd geopend door de broers Koen en Paul Brabander waarbij Paul de genodigden meenam terug in de tijd: van 1987 tot en met 2020. Van het slijpen van ski’s in een oude tuinschuur tot het hightech nieuwe pand in Maasdijk, met drie internationale vestigingen. Built for the future.

De productiehal van PB tec was voor één avond omgetoverd tot een geweldige eventlocatie. Een optreden van de band Chef’Special maakte de avond compleet, met een nét nieuw gelanceerd album waren de gasten van PB tec één van de eersten die de nummers van het album live konden ervaren.

PB tec is sinds september 2019 gevestigd in het prominente pand aan de A20 in Maasdijk. Hier hebben zij de mogelijkheid binnen vijf jaar hun capaciteit te verdubbelen.

PB tec ontwikkelt innovatieve en geavanceerde tuinbouwoplossingen, op het gebied van elektrotechniek, belichting, watertechniek en automatisering. Complete oplossingen die bijdragen aan hoogwaardige waterzuivering en voedselvoorziening, dicht bij de mens. Door de groei, die het bedrijf doormaakt, is er plaats voor nieuwe mensen in het team.

Koen Brabander: “Efficiency en duurzaamheid in de voedselproductie worden steeds belangrijker, met name binnen de glastuinbouw. Met elkaar, onze medewerkers, leveranciers, klanten en partners kunnen we een bijdrage leveren. Op dit moment zijn we actief nieuwe collega’s aan het werven. We zoeken de goede technici."

Foto’s door Darryl Adelaar.

Voor meer informatie:
PB tec
www.pb-tec.com
info@pb-tec.com

Publicatiedatum: