Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Potchrysant Splash Meadow in kleinere potmaat gelanceerd

Vilosa en Gebr. Nederpel hebben hun krachten gebundeld om de potchrysant Splash Meadow in potmaat 8 cm op de markt te brengen. Deze week tonen beide bedrijven de eerste planten op de Royal FloraHolland Trade Fair in Naaldwijk.

Door de grote vraag naar Splash Meadow en de stijgende vraag naar kleine potmaten zagen de twee bedrijven een gezamenlijke kans. Samen besloten zij deze kans te pakken en hun kennis te bundelen: Vilosa heeft een sterke locatie voor kleine potmaten en Gebr. Nederpel is specialist in de teelt van potchrysanten.

Splash Meadow is een van de exclusieve soorten potchrysanten in het aanbod van Gebr. Nederpel en wordt momenteel enkel geteeld in potmaat 7 cm,12 cm en 14 cm. Kenmerkend voor Splash Meadow zijn haar anemoonachtige bloemen met smalle spiderachtige bloemblaadjes. Verwacht wordt dat de plant in de kleinere potmaten vanaf begin juni t/m eind oktober breed verkrijgbaar is.

Voor meer informatie:
Vilosa
www.vilosa.nl

 

 

Publicatiedatum: