Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MPS-ABC vernieuwd en goedkoper

Om MPS-ABC beter te laten aansluiten op de veranderende markt en maatschappij wordt het schema gewijzigd. Het vernieuwde schema wordt eind 2020 van kracht. Alle informatie vindt u hier.  

Tevens is de verbruiksregistratie van MPS-ABC vernieuwd. In de nieuwe registratieomgeving wordt het invoeren van het verbruik gemakkelijker, efficiënter en gebruiksvriendelijker. Het opzetten van het teeltplan is bijvoorbeeld een stuk eenvoudiger en het verbruik kan ook worden geregistreerd via de smartphone of tablet. Uniek in de aanpak van MPS is de persoonlijke service. Indien gewenst worden kwekers bijvoorbeeld geholpen met het opstarten van de registratie en zijn er stap voor stap instructievideo’s beschikbaar. 

Nieuwe prijsstelling
Om MPS-ABC toegankelijk te maken voor iedereen, en omdat met name kleinere (tot 2 ha bedekt en tot 8 ha onbedekt) kwekers in de kosten vaak een drempel zien, zijn de prijzen verlaagd. Dit was mogelijk door het groeiende aantal deelnemers aan MPSABC wereldwijd én doordat er in het afgelopen jaar verdere automatisering en efficiëntie in de werkprocessen heeft plaatsgevonden.

De instapprijs voor deelname aan MPS-ABC in Nederland is fors lager komen te liggen. De prijs voor het eerste jaar registreren (13 aaneengesloten periodes van 28 dagen) bedraagt nu € 290. Pas in het tweede jaar, wanneer ook audits, monsternames, kwalificaties en certificering plaatsvinden, gaat een certificeringstarief gelden. De basisprijs hiervoor bedraagt € 700. Daarnaast geldt er een hectaretoeslag afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Zowel de basisprijs als de hectaretoeslag zijn naar beneden bijgesteld om de drempel te verlagen. Deze vernieuwde prijzen zijn uiteraard ook van toepassing op bestaande klanten. 

MPS presenteert het vernieuwde MPS-ABC en de nieuwe prijsstelling tijdens de Trade Fair Naaldwijk op 11 en 12 maart 2020 in de beursstand van MPS (13.6).

Publicatiedatum: