Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pick-&-Joy groentenplantenseizoen weer van start

De Pick-&-Joy groentenplantjes van Vreugdenhil Young Plants zijn vanaf aankomend weekend weer verkrijgbaar in diverse tuincentra, bouwmarkten en supermarkten.

Er wordt gestart met vier producten: de Cherry Tomato Red, de Snack Pepper Red, de Hot Chili Red en de Mild Chili. In de aankomende weken wordt het assortiment uitgebreid tot wel 19 variƫteiten welke verspreid worden over heel Europa.

Alle plukgroenten zijn MPS-A+, MPS-GAP, MPS-SQ en GlobalGAP gecertificeerd en onlangs is daar het GRASP-certificaat aan toegevoegd. GRASP is onderdeel van GlobalGAP en gericht op sociale bedrijfsvoering. Alle plukgroenten worden geteeld in een recyclebare pot, vervaardigd uit gerecycled plastic. Het grote voordeel van deze pot is dat nadat de consument deze pot in de plastic afvalbak of in de grijze bak deponeert, de afvalsorteerlijnen in staat zijn om deze pot te scheiden. De pot kan daarna de recycling in om daarmee vervolgens weer nieuwe potten te vervaardigen. Zo is de cirkel rond en draagt dit proces een flink steentje bij aan duurzame productie.

Het Pick-&-Joy concept is een eetbaar concept waarbij de consument direct rijpe vruchten kan plukken.

 

Voor meer informatie:
Vreugdenhil Young Plants
Noord-Lierweg 35a
2678 NA De Lier
Tel.: 0174 525200
www.vreugdenhilyoungplants.nl

Publicatiedatum: