Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Seters volledig over op trosrozen

Gertjan van Seters kweekte Curcuma in pot en daarnaast al enige tijd trosrozen, die voornamelijk verhandeld werden op de klok. Vorig najaar besloot Gertjan Van Seters om zich volledig te focussen op de teelt van trosrozen.

Diverse soorten trosrozen
Na een korte verbouwing op de kwekerij is de gehele kas gereed gemaakt voor de teelt van trosrozen. Vanaf deze week zijn alle zeven soorten leverbaar, waaronder het prachtige tweekleurige soort Mimi Eden. Alle bestellingen worden op maat gemaakt in verschillende verpakkingen, waaronder ook een papieren hoes tot de mogelijkheden behoort.

En de Curcuma?
Doordat de kwekers van Decorum geregeld met elkaar in gesprek zijn, wordt ook nagedacht over het invullen van het Curcuma assortiment. Richplant uit Naaldwijk, die zich gespecialiseerd heeft op het telen van exclusieve kamerplanten, zag het telen van de Curcuma wel zitten. Inmiddels heeft de kweker de exotische kamerplant al geruime tijd in het assortiment.

Voor meer informatie
Decorum Company
World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com


 
 

Publicatiedatum: