Floral Fundamentals kwekers & bloemisten winnen 2020 PHS Philadelphia Flower Show Cup

Floral Fundamentals Ambassadeurs Bill Schaffer en Kris Kratt hebben samen met een team van designers de 2020 PHS Philadelphia Flower Show Cup voor de Best in Show en de best scorende bloemententoonstelling gewonnen. Daarnaast ontvingen ze ook een Special Achievement Award van de Garden Club Federation of Pennsylvania in de categorie creativiteit (deze wordt toegekend aan een presentatie van ongewone uitmuntendheid (1.000 vierkante voet en meer): een PHS Gold Metal. Ook ontvingen ze de Phyllis M. Craig Award voor het beste kleurgebruik in een bloeiend/plantdesign met een innovatief of uniek ontwerp en de Emile H. Geschick Award voor onderscheidende orchidee presentatie. 

Floral Fundamentals Partners Walter Grootscholten Phalaenopsis-teler en Ansu Vanda-teler leverden de bloemen voor de presentatie die opnieuw deze prijs won. Voor de overall award hebben meer Floral Fundamentals telers bijgedragen aan de hoofdprijs, te weten Vreeken Bouvardia, Montana Lisianthus, Van der Ende Amaryllis en Crown Jewels Gloriosa.

Het team van bloemisten, die aan deze tentoonstelling werkten, bestond uit verschillende Floral Fundamentals ambassadeurs: Bill Schaffer (VS); Kris Kratt (VS); Mike Boerma (Nederland); Ahti Lyra (Estland); Morgan Douglas Nuth (VK); Jonas De Vestel (Nederland); Conny van der Westerlaken (Nederland); Frédéric Dupré (Frankrijk); Max Hurtaud (België) samen met een team van Amerikaanse ontwerpers en model Anjelica Van Hijkoop (Nederland).

Voor meer informatie
Floral Fundamentals
Tineke Vreeken
T: +31 6 16393665
E: tineke@floralfundamentals.com
www.FloralFundamentals.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven