Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twaalf nieuwe productgroepen gestart met Fc588

Op 2 maart 2020 is weer een nieuwe stap gezet in de uitrol van de bloemenemmer Fc588. Ook voor de aanvoerders van Asclepias, Aster, Astilbe, Callistephus, Campanula, Lepidium, Ornithogalum, Pioenroos, Ruscus, Sedum, Trachelium en Viburnum is de Fc588 nu beschikbaar. De uitrol gaat verder eind juni a.s. met de productgroep Roos.

Fotobijschrift Henry Heemskerk (Directie Kariflex) 

In maart 2019 introduceerde FloraHolland in de fustpool de nieuwe meermalige bloemenemmer Fc588 met bijbehorend opzetrek (Fc598) en inmiddels is deze emmer meer dan acht miljoen keer gebruikt. De uitrol vindt gefaseerd plaats per product.

Vorig jaar startten men met de introductie van bloemenemmer Fc588. Er wordt gekozen voor een gefaseerde introductie per productgroep om voldoende beschikbaarheid te garanderen, ook in de piekperiode. Ondertussen profiteren nu al 30 productgroepen van de voordelen van dit nieuwe efficiƫnte bloemenfust.

Start Roos juni 2020
Eind juni (week 27) mag ook het product Roos gebruikt worden in Fc588 en Fc598. De voorbereidingen zijn hiervoor al in volle gang. Henry Heemskerk (Directie Kariflex) is enthousiast over de Fc588: "De uitrol van de Fc588 gaat lekker vlot en deze emmer levert veel efficiency in onze processen. Bestellingen worden kleiner en wij maken daarom steeds meer gebruik van de CC-container waar de Fc588 heel goed op past. Met de vrijgave van deze nieuwe groep producten zetten we weer een volgende stap hierin. We kijken zeker uit naar de start voor het product Roos eind juni. We kunnen dan nog meer voordeel realiseren".

Klik hier voor meer informatie

Publicatiedatum: