"Er blinkt goud in de lelies"

De leliesector beleeft niet de makkelijkste jaren. De bollenprijzen staan onder druk en de wereldwijde vraag naar lelies lijkt te stagneren. En toch 'blinkt er goud in de lelies’, of in elk geval in de lelies van De Jong Lelies in Andijk. Dit bedrijf viert in 2020 het 60-jarig bestaan en is dit jaar ook het decor van de opening van de tiende Dutch Lily Days. Daarom organiseert het bedrijf een ludieke actie, waarbij het betrekken van de klanten voorop staat.

Trofee verstopt
Tussen de door De Jong Lelies ingepakte bollen van de oogst 2019 is een gouden, een zilveren en een bronzen trofee verstopt. Bij de Jong Lelies zelf is niet bekend in welke kist de trofeeën zijn gestopt, dus het is afwachten waar in de wereld de prijzen opduiken. De vinder van zo’n trofee ontvangt een reischeque ter waarde van respectievelijk €1.500,- (goud), €750,- (zilver) en €250,- (brons).

Waar en wanneer?
Een leliebroeier, die een trofee vindt, kan contact opnemen met zijn leverancier of direct met De Jong Lelies. Op de website van De Jong Lelies is meer informatie over de winactie te vinden. Het is niet alleen afwachten waar de trofeeën gevonden worden, maar ook wanneer. Omdat lelies het hele jaar geplant kunnen worden, is het goed mogelijk dat een trofee pas in december 2020 uit de kist komt.

Via de website en sociale media houdt De Jong Lelies iedereen op de hoogte waar en wanneer de trofeeën gevonden worden. De Jong Lelies hoopt dat de reischeques gebruikt worden voor een bezoek aan de Dutch Lily Days, maar dat mag de uiteindelijke winnaar natuurlijk zelf beslissen.

Klik hier voor meer informatie over de Dutch Lily Days 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven