Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Hydrangea paniculata soorten toegevoegd aan assortiment Bens Young Plants

Met ingang van dit jaar heeft Bens Young Plants een tweetal nieuwe Hydrangea paniculata soorten aan het assortiment toegevoegd: de Hydrangea paniculata Fraise Melba ('Renba'PBR) en de Hydrangea paniculata Skyfall ('Frenne'PBR).


Links de Fraise Melba, rechts de Skyfall

De Fraise Melba heeft mooie, volle bloemtrossen zonder vruchtbare bloemen, dus zaait niet uit. De bloemen zijn aanvankelijk wit maar kleuren gedurende het bloeiseizoen naar donkerpaars. De groeiwijze is opgaand. De Fraise Melba is winterhard tot -30 ºC en is zeer goed toepasbaar als solitair op balkon of terras, voor massabeplanting, in de border of voor gemengde beplanting.

De tweede nieuwkomer, de Skyfall, is een prachtige hortensia met zeer grote bloempluimen. De witte bloemen verkleuren naar lichtroze en hebben grote, hyacintachtige bloembladeren. De plant heeft een stevige habitus en vraagt weinig onderhoud. Met zijn afmeting van 1.20m hoog en 70 cm breed is deze zeer geschikt als solitair op balkon of terras, voor gemengde containers, voor in de heesterborder, voor massabeplanting of vakbeplanting. Skyfall is winterhard tot -30 ºC.

 

BENS Young Plants
www.bensyoungplants.nl
Publicatiedatum: