Voice Events, 12 maart, Hilverda de Boer

"Met 'voice picking’-oplossing van CaptureTech productiviteit verdubbeld"

Na succesvolle Voice Events bij onder meer Plus Retail en Hunkemöller, organiseert CaptureTech op 12 maart deze keer het Voice Flower Event bij bloemenexporteur Hilverda De Boer.

De twee hebben een succesvolle zakenrelatie met elkaar, vanwege de ‘voice picking’-oplossing die CaptureTech aan Hilverda De Boer heeft geboden. Sinds die invoering van dit systeem worden de stapelwagens optimaal benut en is de productiviteit naar eigen zeggen verdubbeld.

“Nu worden er veel minder fouten gemaakt, worden er geen deadlines meer gemist en is er altijd inzicht in de huidige stand van zaken”, vertelt Maarten Anderson van CaptureTech over de diensten die zij geleverd hebben aan Hilverda De Boer. “Het Voice Flower Event is voor veel managers een mooie gelegenheid om te zien hoe dat in praktijk in zijn werk gaat.”

Rondleiding en lunch
Naast sprekers van zowel CaptureTech als Hilverda De Boer wordt er tijdens het evenement een rondleiding door het distributiecentrum van de bloemenexporteur gegeven. Aansluitend wordt afgesloten met een gezellige lunch.

De bijeenkomst is bedoeld voor logistiek- en ICT-managers.

Klik hier voor meer informatie & aanmelden


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven