Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voorproefje California Spring Trials 2020

Wat is er te verwachten op de California Spring Trials 2020? Op dit evenement, dat van 27 maart tot 1 april op verschillende locaties in Californië wordt gehouden, zullen veredelaars, kwekers en leveranciers hun nieuwste rassen en producten laten zien. In de komende weken zal Bloemenplantennieuws.nl één product van elk deelnemend bedrijf in een serie van vijf artikelen onder de aandacht brengen.

In deze editie tonen we de topproducten van de 9 bedrijven van Ball Horticultural Company. Op hun PanAmerican Seed Research Facility (335 South Briggs Road, Santa Paula, CA 93060) zullen de volgende bedrijven hun producten van 23-26 maart presenteren:

Calibrachoa Cha-Cha Diva Hot Pink

Ball FloraPlant - Calibrachoa Cha-Cha Diva Hot Pink
www.ballfloraplant.com
Cha-Cha is een nieuwe serie die 25% krachtiger is dan Cabaret met grote, cascaderende bloemen. Het is gemakkelijk te kweken en zeer uniform in teelt met een vroege bloeitijd. Perfect voor alle potten en hij heeft de meest levendige kleuren, waaronder twee 'kameleon' soorten.

 

Petunia Headliner Electric Purple Sky

Selecta One - Petunia Headliner Electric Purple Sky
www.selectanorthamerica.com
Headliner wordt snel de eerste keuze van de kweker! Deze middelgrote, gewelfde petunia serie heeft een vroege bloei voor een snelle afwerking en een spectaculair kleurengamma. NIEUW voor het voorjaar van 2021 zijn toevoegingen aan de "Sky Family": Electric Purple Sky springt in het oog met een levendige kleur en een populair wolkenpatroon.

 

Foliage Celosia Sol Lizzard Leaf

PanAmerican Seed - Foliage Celosia Sol Collection
www.panamseed.com
Foliage Celosia brengt kleur en textuur in potten en tuinen. De Sol Collectie introduceert twee variëteiten die relatief snel groeien en geen last hebben van valse meeldauw. Beide houden goed stand in de retail en breiden de mogelijkheden uit voor consumenten die op zoek zijn naar zonminnende accentplanten.

 

Pepper Armageddon

Burpee - Pepper Armageddon
www.burpeehomegardensbrand.com
Armageddon is 's werelds eerste F1 hybride super-hot chili met een scovilleswaarde van 1,3 miljoen. Dit geeft een fantastisch kwekersvoordeel in termen van verbeterde plantkracht en uniformiteit van de vruchten. Het is het vroegst rijpende super-hot ras - ten minste 14 dagen eerder dan de concurrentie.

 


Brew-Tea-Ful Green Camellia

Ball Ingenuity - Brew-Tea-Ful Green Camellia
www.ballingenuity.com
Tuinders kunnen thuis hun eigen theebladeren kweken! Dit is een geweldige patio/containerplant. Vers bereide thee is veel smaakvoller en bevat meer antioxidanten dan thee die in de loop van de tijd is verpakt en opgeslagen. Thee wordt geproduceerd door het oogsten van de uiteinden van de takken en vervolgens het drogen van de bladeren. Gekweekt door John Robb uit Kulnara, New South Wales (NSW) in Australië, en uitsluitend aangeboden via Ball Seed.

 


Petunia Easy Wave Rose Fusion

Wave - Petunia Easy Wave Rose Fusion
www.panamseed.com/wave
De Easy Wave petunia serie is altijd een opvallende verschijning en zorgt voor een breed scala aan decoratieve kleuren, zoals de nieuwe Rose Fusion. De mid-roze gekleurde bloemen hebben diepe rooskleurige adertjes. De 9 uur durende kortetermijnbloei zorgt voor mogelijkheden in het vroege seizoen.

 


Echinacea Artisa Red Ombre

Kieft Seed - Echinacea Artisan Collection F1
www.kieftseed.com
Uit zaad geteelde Echinacea om consistentie van de plantstructuur te bieden voor uniforme en sterk vertakte, volle planten. Het zorgt ook voor uniformiteit van de bloei - alle planten zijn steeds klaar voor de verkoop. Verkrijgbaar in Red Ombre en Soft Orange.

 


L. stoechas Primavera

Darwin Perennials - L. stoechas Primavera
www.darwinperennials.com
Een Spaanse Lavendel die in de zomer en winter zal bloeien om het verkoopseizoen te verlengen. Kan geprogrammeerd worden voor zeer vroege bloei voor markten in het vroege voorjaar, of voor de verkoop in de zomer. Het is de meest veelzijdige Spaanse lavendelsoort.

 


Metalis Cyclamen

Morel Diffusion - Metalis Cyclamen
www.cyclamen.com
Deze nieuwe midi-serie cyclamen is voorzien van zilverkleurig gebladerte. De planten hebben een uitzonderlijke gelijkmatigheid met een ronde en krachtige groei, royaal zilverblad en opvallend contrasterend. Verkrijgbaar in een assortiment van zes kleuren en een mix.


Voor meer informatie:
www.ballhort.com/springtrials

Publicatiedatum: