Jonge ondernemers opgelet:

Greenport West-Holland start met ‘expeditie’ Next Generation Entrepeneur

Greenport West-Holland start met de expeditie Next Generation Entrepeneur: een traject van verkennen, kennisdelen, samen ontwikkelen en leren voor jonge ondernemers die een bedrijf hebben overgenomen of plannen daarvoor hebben.

Tijdens Next Generation Entrepeneur – dat twee jaar duurt – leren de ondernemers de vaardigheden en kennis die nodig zijn om doorbraakinnovaties te realiseren. De inhoud wordt verzorgd door partijen uit het netwerk van Greenport West-Holland.

Next Generation Entrepeneur is onderdeel van het Deelakkoord Human Capital Zuid-Holland Greenport West-Holland, dat onlangs werd ondertekend. Het programma is voor ondernemers die op het punt staan het bedrijf over te nemen of dat net hebben gedaan.

Expeditieleider Hanneke Bor: “Ondernemers dus, met veel plannen en dromen, maar soms met nog te weinig concrete handvatten en hulplijnen. Ondernemers die ook gericht zijn op de toekomst en bereid zijn om baanbrekende innovatieve stappen te zetten.”

“Met deze manier van werken, gaan we met een nieuwe generatie innovatieve ondernemers aan de slag”, aldus Bor. “Het doel is om ze te ondersteunen in het bereiken van doorbraakinnovaties in het tuinbouwcluster. Door te werken met zowel opvolgers als starters, versnellen we de transitie van het cluster met bedrijven die bijdragen aan margevergroting in de sector, duurzaamheidsdoelstellingen en internationalisering.”

Ondernemers die willen deelnemen kunnen zich aanmelden door een filmpje te uploaden op de site. Na aanmelding volgen (selectie)gesprekken en nadere afspraken.

Bron: Greenport West-Holland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven