Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12 maart

Is de kas bestand tegen hackers?

Kan een hacker het licht in een kas uitzetten via een digitale achterdeur? Of kan de teeltdata uitgelezen worden? Digitale gevaren voor telers worden op 12 maart tijdens een nieuwe editie van Tech Talks onder de loep genomen.

Tech Talks is een terugkerend event dat steeds een ander thema voor kwekers onder de aandacht brengt. Tijdens deze editie is het thema digitale veiligheid en wordt er ingezoomd op de vijf grootste risico’s voor tuinbouwbedrijven. Deze risico’s worden toegelicht met concrete voorbeelden, zodat telers kunnen inschatten op welk gebied hun bedrijf risico’s loopt en wat de kosten zijn om deze risico’s te voorkomen.

De bijeenkomst voor telers wordt georganiseerd als vervolg op een  ontbijtsessie rondom het onderwerp digitale veiligheid in World Horti Center. Eén van de uitkomsten van de ontbijtsessie was een werkgroep digitale veiligheid bestaande uit InnovationQuarter, Hoogendoorn, Beekenkamp Group en Lentiz. Met elkaar brengen ze in kaart waar de risico’s liggen, wat de consequenties zijn bij een aanval of uitval en welke veiligheidsmiddelen er ter beschikking zijn.

Programma
15:30 - 16:00 Ontvangst met koffie en thee
16:00 - 17:30 Inhoudelijk programma
17:30 - 18:00 Afsluitende borrel

Locatie
World Horti Center
Europa 1, Naaldwijk

Aanmelden kan hier

 

 

Publicatiedatum: