GrootGroenPlus Voorjaarsbeurs ook de komende 2 jaar georganiseerd

Op 22 en 23 januari 2020 werd de derde editie van de GrootGroenPlus (GGP) Voorjaarsbeurs georganiseerd. Deze editie was bepalend voor de beslissing om deze groenbeurs in Zundert wel of niet voort te zetten. 

In totaal wisten 121 inkopers hun weg naar de Zundert te vinden. In de avond kwamen er nog eens 60 mensen voor de lezingen over o.a. de Brexit en zakendoen in China. Voor diverse deelnemers was de beurs al op de eerste dag rendabel. 

Op de tweede dag werden er nog eens 62 inkopers geteld. Het bezoek dat de groenbeurs in Zundert bezocht, kwam onder meer uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Japan, Polen en Zuid-Korea. 

Groei
De GGP Voorjaarsbeurs van 2020 is volgens de cijfers misschien na drie jaar nog niet groot genoeg, maar er is in ieder geval voldoende animo en betrokkenheid om deze ook de komende twee jaar weer te organiseren. Wel wordt daarbij ingezet op meer deelnemers, vooral uit de regio en op meer (internationale) bezoekers. Om dat mede te kunnen realiseren, wordt de komende twee jaar een duidelijkere splitsing tussen de voorjaars- en najaarsbeurs van GGP gemaakt.

In 2021 zullen de Groenbeurzen Zundert, Haaren en Brabant op 20 en 21 januari plaatsvinden en TreeVention op 24 en 25 januari.

Bron: GrootGroenPlus


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven