Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hieperdepiep voor Signum

Het is alweer tien jaar geleden dat oriental lelie Signum voor het eerst op de markt verkrijgbaar was. Nog altijd is de lelie succesvol in de markt en een ‘must have’ in eenieders assortiment. Dat is reden voor een feestje, aldus Royal Van Zanten.

"Signum is een veelzijdige oriental lelie: ze is prachtig in haar eentje, maar doet het ook goed in een boeket of bloemenarrangement. Vanwege haar opstaande bloemen en mooie bloemvorm valt Signum op. Haar sereen witte kleur, groene accenten in het hart en de contrasterende kleur van stamper en meeldraden, maken haar makkelijk te combineren met andere bloemen. Zo kan haar groene hart benadrukt worden door haar alleen te combineren met blad of ervoor gekozen worden om haar te laten knallen tussen gekleurde bloemen. Waar ook voor gekozen wordt, Signum straalt. Haar uiterlijk heeft ze dus mee, daarnaast maakt ze het leven van de bloemist makkelijk. Want deze lelie is ook nog eens hartstikke sterk en het hele jaar beschikbaar." 

Voor meer informatie:
Royal van Zanten
Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout
T : +31 (0)297 387000
M: +31 (0)6 835 26 251
www.royalvanzanten.com

Publicatiedatum: