Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floréac start verkoop kamerplanten onder Franse merk 'SILENCE, ça pousse!’

Vanaf 1 maart start Floréac met de exclusieve verkoop van kamerplanten onder het Franse merk 'SILENCE, ça pousse!’

Het merk ‘SILENCE, ça pousse!’ is gebaseerd op een een TV programma dat reeds 20 jaar op de Franse TV loopt met gastheer Stéphane Marie en sinds 2016 gastvrouw Carole Tolila.

Floréac sluit zich aan bij de producenten Hortival Diffusion, Florentaise, Ernest Turc en Poetic, om het aanbod van producten onder het merk ‘SILENCE, ça pousse!’ te verrijken. Floréac is door zijn sterke positie op de Franse tuincentrummarkt uitgekozen voor dit project, dat grote bekendheid geniet bij de Franse tuincentrumconsument. Maar liefst 80% van de Fransen is bekend met dit merk. In de boomkwekerijproducten heeft dit merk al zijn sporen verdiend met jaarlijkse sterke groeicijfers. Floréac verwacht deze trend ook te kunnen opnemen met het kamerplanten assortiment.

Floréac heeft een reeks hoogwaardige groene en bloeiende planten geselecteerd van de beste kwekers in hun categorie. Alle ‘SILENCE, ça pousse!’ planten worden geleverd met een specifieke verpakking (etiket en/of potcover), waarbij gebruik wordt gemaakt van de huisstijl van de reeds bestaande producten.

Voor meer informatie:
Floréac
http://www.floreac.com/ 

 

Publicatiedatum: