Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Perry Wismans

Dümmen Orange verwelkomt nieuwe Director Business Development

Dümmen Orange kondigt aan dat Perry Wismans is benoemd tot Director Business Development en toetreedt tot haar Executive Committee.


Perry Wismans

In zijn nieuwe functie zal Perry zich richten op de introductie van de uiterst waardevolle Research & Development-pijplijn van Dümmen Orange voor klanten en markten.

Perry Wismans (1968) is in Nederland geboren en opgegroeid. Hij is een entrepreneur met een bewezen staat van dienst wat betreft het lanceren van productinnovaties. Hij heeft een groot deel van zijn professionele carrière gewijd aan het opbouwen van een van 's werelds meest gerespecteerde bedrijven in de sierteelt. In die rol was hij een van de drijvende krachten achter de ontwikkeling van Dümmen Orange tot de marktleider die we vandaag de dag zijn.

Perry woont in Nederland met zijn vrouw en twee kinderen. Als hij niet net aan het werk is, moedigt hij zijn kinderen aan bij het sporten, bezoekt hij de lokale voetbalclub of is hij met vrienden uit de sector op een van zijn beroemde visexcursies.

“Perry is van nature een innovator,” zegt Hugo Noordhoek Hegt, CEO van Dümmen Orange. “Hij heeft verschillende baanbrekende ideeën ontwikkeld en geïmplementeerd die niet alleen van grote waarde zijn geweest voor Dümmen Orange, maar ook voor onze klanten.”

“Ik ben vereerd en dankbaar dat de board mij de kans biedt om een sturende rol te hebben in dit bijzondere bedrijf met creatieve, toegewijde en getalenteerde professionals,” liet Perry Wismans weten. “We werken in een fantastische sector met gepassioneerde partners in de gehele waardeketen. Ik kijk ernaar uit om met onze klanten in contact te komen en voor hen innovatieve, marktrelevante en mooie producten te ontwikkelen. Dit is een kans die iedereen met hart voor deze sector met beide handen aan zou pakken.”

Hugo Noordhoek Hegt: “Verschillende innovaties die onder leiding van Perry zijn ontstaan, zijn bekroond met brancheonderscheidingen zoals de Greenhouse Grower's Medal of Excellence, de Ball Seed Platinum Supplier Award, de FleuroStar Award en meerdere top-veredelaarsprijzen. Ik verheug me erop om in de komende jaren met Perry samen te werken.”

Voor meer informatie
Dümmen Orange
www.dummenorange.com

Publicatiedatum: