Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Combineer oogstwerkzaamheden met hygiëne

In tijden van virussen bij diverse gewassen zijn er veel kwekers die strenge maatregelen hebben genomen om zo min mogelijk risico te lopen op besmettingen. Om hygiƫne met de gewaswerkzaamheden te kunnen koppelen, biedt Steenks Service een ontsmetbak aan.

"Deze doopbak dient de tuinder te monteren aan uw buisrailwagen", aldus Steenks. "De buisrailwagen zal dan na een zelf ingestelde tijd stoppen en pas verder rijden indien de gebruiker zijn handen heeft ontsmet in de doopbak. Hierdoor zal er een stuk schoner gewerkt worden op de werkvloer en neemt de kans op besmetting middels lichamelijk contact sterk af."

Ook biedt Steenks Service een oplossing aan in de vorm van een desinfectiepoort. "Deze poort kan pas ontgrendeld worden indien de tuinder met twee handen de knoppen tegelijk indrukt in de ontsmetbak, welke gevuld is met een desinfectiemiddel. Bovendien zorgt deze ontsmetstraat er ook voor dat de schoenzolen gereinigd worden bij het indrukken van de knoppen."

Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
T +31(0) 174 510 266
F +31(0) 174 518 326
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum: