Woensdag alle deelnemers Kom in de Kas 2020 online: de voorpret kan beginnen

Tholen - Het duurt nog iets minder dan twee maanden voordat Kom in de Kas op 4 en 5 april echt losbarst, maar als woensdag alle deelnemende bedrijven online bekend worden gemaakt, kan de voorpret van het routeplannen beginnen. In totaal doen er 16 regio's mee. Iets minder dan vorig jaar, bevestigt Sandra van Tol als landelijk coördinator van het glastuinbouwpromotie-event. "Een aantal regio's doet eens in de twee jaar mee en daarvan vallen er nu enkele regio's tegelijk af voor deze editie."

ToBRFV
Ook het Tomato brown rugose fruit virus (ToBRFV) speelt de organisatie parten. "In gebieden met veel tomatenteeltbedrijven zie je dat telers de deuren niet open doen en dat heeft ook zijn weerslag op andere kasgroententelers." 

De hele keten
Wel lijkt het erop dat er dit jaar vanuit de keten ook handelspartijen en veredelaars meer bij het event betrokken zijn, een wens van de organisatie die de hele keten in beeld wil brengen waar mogelijk. "Het gebeurde al, maar voor deze editie hebben wij er bij de regionale comités op aangedrongen nog eens contact te leggen met deze bedrijven. Het complete overzicht heb ik nu nog niet, maar woensdag zal dat online staan", besluit Sandra. 

Bekijk hier het verslag met veel foto's van de editie van 2019 om alvast in de stemming te komen.

Voor meer informatie:
Kom in de Kas
www.komindekas.nl

Sandra van Tol
info@komindekas.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven