Albert Heijn opent 50e winkel in België

Gisteren opende Albert Heijn in M2 Shopping haar 50e winkel. Met deze vestiging in Maasmechelen verstevigt Albert Heijn haar aanwezigheid in Limburg. “Nog voor de start hebben we een warm onthaal gekregen in Maasmechelen,” zeggen ondernemers Eric Vermesen en Heidi Loos. “Albert Heijn fans uit de regio lieten luid en duidelijk horen: we kunnen niet wachten - laat die Hollandse prijzen, dat verrassende assortiment en die persoonlijke service maar komen. We zijn apetrots op deze winkel die uitpakt met extra veel vers." 

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. “Albert Heijn houdt van Limburg. Limburg houdt van ons. Met deze winkel versterken we onze aanwezigheid in de regio en dat wilden we erg graag. Maasmechelen is voor ons een bijzondere opening. Deze winkel is onze 50e in België. Het is een mijlpaal in ons succesverhaal dat verder gaat: we willen uiteindelijk naar 100 winkels. We zijn dus druk bezig om de komende periode weer mooie winkels te openen.”

Ook in Maasmechelen vindt men een extra grote verswereld.  Dat assortiment van verse producten vindt men op verschillende plekken in de winkel: op de afdeling verse maaltijden en salades, op de groenten- en fruitafdeling, bij de bloemen en planten of in de bakkerij. 

Bron: AH

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven