"Digitaal excursie lopen is mogelijk"

Uit het verleden is gebleken dat foto’s alleen niet voldoende context bieden om een compleet beeld van het gewas te krijgen. Video’s bieden wel de benodigde volledigheid en die hoogwaardige video-opnames uit de kas kunnen via de LetsGrow.com data-app gedeeld worden en van relevante context worden voorzien. En wat besproken wordt, blijft ook bewaard. 

LetsGrow.com heeft in samenwerking met haar klanten de module ‘Digitaal Excursie Lopen’ ontwikkeld. De module bestaat uit vier functionaliteiten – weergegeven op één dashboard – die telers op afstand bij elkaar in de kas laat kijken.

Hoogwaardige video-opnames
De eerste functionaliteit zit in de LetsGrow.com data-app en laat telers hoogwaardige video’s in de kas opnemen en rechtstreeks uploaden naar een centraal dashboard op het platform. Uit het verleden is gebleken dat foto’s alleen niet voldoende context bieden om een compleet beeld van het gewas te krijgen. Video’s bieden wel de benodigde volledigheid.

Telers kunnen daarom, op basis van de geüploade beelden, informatie zoals gewaskleur en zetting van meerdere planten zien en beoordelen. Het beoordelen kan zowel via de app als via het dashboard. De gegeven beoordelingen worden vervolgens per teler en teelt weergegeven in één helder overzicht.

Centrale kennisbank
Tijdens het bekijken van de video’s en het bespreken van de beoordelingen kunnen de telers hun feedback vastleggen in hetzelfde dashboard. Deze kennis blijft behouden en centraal toegankelijk voor alle telers in dezelfde teeltgroep. Dat geldt ook voor documenten.

Voor meer informatie:
LetsGrow.com
info@letsgrow.com 
www.letsgrow.com 
 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven