PlantCreations nu Florimark GTP gecertificeerd

Met het behalen van de Florimark GTP certificering van PlantCreations, leverancier van plantenarrangementen en gemengde kamerplanten, wordt voldaan aan de huidige kwaliteits-, milieu- en sociale eisen van de sierteeltsector.

Ton Kleijberg, directeur PlantCreations, met het behaalde Florimark GTP certificaat

Naast traceerbaarheid van de producten wordt door PlantCreations met het MPS Florimark Good Trade Practice certificaat ook voldaan aan de regels op het gebied van kwaliteit, milieu en personeel. De processen bij PlantCreations zijn onlangs zorgvuldig geanalyseerd en worden er diverse maatregelen genomen om nog duurzamer te kunnen produceren. Zoals bijvoorbeeld het aanleveren van de planten door de kwekers in meermalig fust en het verpakken van de arrangementen en gemengde kamerplanten in FSC-karton.

Ton Kleijberg, directeur PlantCreations: “Wij zijn natuurlijk enorm trots op de behaalde Florimark GTP certificering. Een direct resultaat van onze lange termijnvisie, waarin wij een hoogwaardig, eigentijds assortiment willen leveren met het accent op luxe en duurzame plantenarrangementen. Ook voor onze klanten is dit certificaat belangrijk en zij hebben nu de zekerheid dat zij een duurzamer product inkopen.”

In de bedrijfsvoering van PlantCreations ligt de focus op duurzaam produceren voor het midden- en hogere segment. Op de onlangs gelanceerde nieuwe website krijgt het duurzaamheidslabel dan ook een prominente plek.

Meer informatie: www.plantcreations.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven