Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Omvangrijke uitbreiding Van Oploo Tuinplanten door AgrowSer

Onlangs is er een overeenkomst getekend tussen Van Oploo Tuinplanten in Bavel en AgrowSer uit Waddinxveen, specialist in folieprojecten, voor een grootschalige uitbreiding van de tuinplantenkwekerij in Bavel.

Deze zomer wordt gestart met de bouw van 10.000 m2 multispan foliekas, 11.000 m2 cabriolet foliekas en een multifunctionele bedrijfsruimte. Het ontwerp van het project is aangepast aan de logistieke structuur van de kwekerij, zodat de kassen optimaal bijdragen aan een efficiĆ«nte bedrijfsvoering. 

Alexander van Oploo te midden van zijn Photinia fras. Red Robin. (credits: Bureau Enthoven)

Van Oploo Tuinplanten vierde vorig jaar haar 25-jarig jubileum. Het bedrijf is een kwekerij van diverse Photinia soorten en is vooral bekend vanwege haar i-LEXIT 'Dark Green'. De uitbreiding van het bedrijf en de keuze voor de twee verschillende kastypes heeft betrekking op de groei van de organisatie en het streven naar een continue en hoge kwaliteit van de planten.

AgrowSer is al jaren actief in West Europa. Gespecialiseerd in foliekassen, tunnels en fruitoverkappingen voor de fruitteelt, boomkwekerij en sierplanten. De kassen en andere structuren worden ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer, waardoor op maat geleverd kan worden en eventuele aanpassingen eenvoudig doorgevoerd kunnen worden, zoals op het project van Van Oploo in Bavel. Naar verwachting zal het project voor het eind van het jaar opgeleverd worden.

 

Voor meer informatie:
Van Oploo Tuinplanten B.V.
E: info@vanoplootuinplanten.nl
www.vanoplootuinplanten.nl 

 

 

Publicatiedatum: