African Breeze steunt Zambian Carnivore Programme

African Breeze is een merk van Vreugdenhil Bulbs & Plants. Van iedere plant die verkocht wordt onder het merk African Breeze, gaat een gedeelte richting het Zambian Carnivore Programme (ZCP). Dit project van het Wereld Natuur Fonds ondersteunt en beschermt alle grote carnivoren in Zambia. African Breeze bestaat deze maand precies een jaar.


 
Assortiment
Vreugdenhil Bulbs & Plants teelt acht producten met de merknaam African Breeze. Door de verpakking met Afrikaans accent zijn deze planten vrolijke blikvangers. Rob Klop, verkoper van Vreugdenhil Bulbs & Plants: "De Ornithogalum Dubium is het eerste product dat weer leverbaar is onder African Breeze. Komende weken worden er steeds meer producten toegevoegd. Naast het laatstgenoemd product is het volgende assortiment beschikbaar: Ornithogalum thyrsoides, Scilla peruviana, Ensete maurelli, Albuca spiralis ‘Frizzle Sizzle’, Lachenalia en Pennisetum”. 

Alle African Breeze producten zijn onder het Decorum kwaliteitslabel verkrijgbaar en zijn ze te herkennen aan de kenmerkende groene uitstraling. De planten van African Breeze onder het merk Decorum zijn zorgvuldig geselecteerd op zwaardere kwaliteit.


 
Donatie aan het WNF
In januari 2019 is het African Breeze concept gestart en in augustus 2019 werd een eerste donatie gedaan van €10.000 aan het Wereld Natuur Fonds. "Door onze intensieve samenwerking met diverse kwekers in Afrika voelen wij ons zeer verbonden met het continent en zien wij het als onze plicht om iets terug te doen. Zowel voor de mensheid als voor de dieren. Wij zien dit dan ook niet als een eenmalige actie en willen dit project graag blijven steunen" aldus Jochem Vreugdenhil, eigenaar van Vreugdenhil Bulbs & Plants.

Kijk voor meer informatie over dit project op www.africanbreeze.nl of neem contact op met Vreugdenhil Bulbs & Plants.


Vreugdenhil Bulbs & Plants
Monsterseweg 60A
2691 JJ s-Gravenzande
T: +31 174 413811
E: info@amaryllis.nl
www.vreugdenhilbp.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven