Kwekerij Anaiah Holland breidt concept LOFE uit

LOFE is in 2017 bedacht in Costa Rica, waar eigenaren Piet-Jan en Jacqueline Reijm (Anaiah Holland) destijds woonden. Zij werkten met Dracaena en ontdekten dat deze planten uitstekend op (slechts) wat water in een flesje konden groeien en dit er ook nog eens leuk uitzag. Na veel enthousiaste reacties besloten zij het concept uit te breiden met verschillende groene plantjes en dit op de markt te introduceren als LOFE, longlife.

Het assortiment van LOFE bestaat uit verschillende groene- en bloeiende planten in vrolijke, decoratieve flesjes. Dit flesje vul je met water, waarna het plantje wortels gaat vormen. Omdat de wortels op water staan en dus zichtbaar zijn, krijgt de plant een heel nieuw en eigentijds uiterlijk. Het assortiment bestaat uit diverse groene planten zoals Dracaena, Strelitzia en Syngonium maar ook bloeiende varianten zoals Anthurium en Spathiphyllum. Ook zijn er tal van leuke rekjes en plateaus om de plantjes in te plaatsen. Zo is het meteen een hippe accessoire voor in huis én een heel leuk cadeau.

Over LOFE
Het merk LOFE is onderdeel van Anaiah Holland. Het concept draait om een breed assortiment groene en bloeiende plantjes die groeien en bloeien op water. In een decoratief flesje in een stijlvol frame of plateau, worden deze planten per stuk of in mooie mix setjes aangeboden. Bezoek voor meer informatie www.lofelonglife.com. 

Bron: Pull Position


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven