British Florists Association met bloemisten naar Nederland

De British Florists Association (BFA) is voornemens met een groep bloemisten verschillende Nederlandse handelsbedrijven te bezoeken.  De Nederlandse ambassade heeft de steun van het Ministerie en de VGB om deze reis te organiseren en de BFA wil deze reis van 5-7 april laten plaatsvinden. De aankomst is op zondag, zodat er maandag en dinsdag bezoeken kunnen worden gebracht. VGB zal bedrijven uitzoeken aan de Nederlandse kant en de BFA neemt de coördinatie van deelnemende leden op zich.

Volgens het beleid van het Ministerie betalen deelnemers hun eigen hotel- en reiskosten. Dit beleid is zo opgesteld om ervoor te zorgen dat deelnemers dit evenement en de kansen die het biedt serieus nemen. 

Volgens de huidige planning (die nog niet is bevestigd) komen de deelnemers aan op de avond van zondag 5 april. Op maandag is er een ontbijt om 7.00 uur, gevolgd door een hele dag vol bezoeken aan telers, inclusief lunch en netwerkgelegenheden. Daarna volgt een diner met een presentatie. Dinsdag is er wederom een vroege start en eindigen de bezoeken aan de telers om ongeveer 16.30 uur. Dinsdagavond vliegen de deelnemers weer naar huis.

U kunt een e-mail sturen aan info@britishfloristassociation.org met uw BFA-lidmaatschapsnummer, bedrijfsnaam en een kleine omschrijving van uzelf en uw bedrijf binnen de sector. Koopt u direct in vanuit Nederland? Laat de BFA weten hoe u inkoopt.

Succesvolle kandidaten ontvangen meteen na Valentijnsdag een e-mail, zodat de reis kan worden geregeld.

Voor meer informatie:
British Florist Association

www.britishfloristassociation.org  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven