HortiContact introduceert ‘digitale draagtas’ voor bezoekers

Op de HortiContact, welke over twee weken wordt gehouden in Gorinchem, ontvangt iedere bezoeker bij binnenkomst een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge. Met deze badge kan de bezoeker de informatie op de stands van de exposanten scannen. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand heeft. Ook kan de bezoeker zich hiermee inschrijven voor nieuwsbrieven of meedoen aan acties van exposanten.

Vanaf 2020 gaan alle beurzen van Easyfairs in Nederland werken met deze smartbadge technologie, vertelt Mariëlle Schonewille van de organisatie. “Het is voor zowel onze bezoekers als exposanten volledig nieuw. Daarom zetten we tijdens de beurs hostesses in die bezoekers gaan helpen bij het gebruik van de smartbadge. Maar het is een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudige tool om informatie te verzamelen, want de bezoeker hoeft enkel de badgelezer van de exposant aan te raken met zijn of haar badge. Vervolgens gaat een groen lichtje aan en de badgelezer piept. Later op de dag ontvangt de bezoeker alle verzamelde exposanteninformatie per mail.”

Praktische informatie HortiContact 2020
De zeventiende editie van HortiContact is op 18, 19 en 20 februari 2020. Al meer dan 16 jaar vormt HortiContact de Nederlandse trots van de glastuinbouw met gemiddeld 450 exposanten en meer dan 14.000 bezoekers. Voor bezoekers zal HortiContact dit jaar vernieuwend zijn, vanwege de speelsere indeling van de beursvloer en de uitbreiding en toevoeging van thema’s naar de volledig vernieuwde bovenverdieping.

HortiContact is te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Bekijk voor meer informatie de nieuwe website van HortiContact: www.horticontact.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven