IPM Essen 2020: de laatste loodjes

Tholen - Tijd voor dag drie in Essen, de laatste loodjes. Overkoepelende thema's zijn Brexit (nog altijd), klimaat en verduurzaming (idem) en natuurlijk alles wat met nieuwe genetica, nieuwe techniek en nieuwe varieteiten te maken heeft. Van crisis of anderzijds ongemak lijkt nergens sprake, the sky is the limit, de beurs is tot de laatste meter bezet en bezoekers gaan, in elk geval in de drukste hallen 1 en 2, als sardientjes door de paden

Vandaag gaat onze nog drie man sterke delegatie, gewapend met camera, nog een dag de beurs rond om zoveel mogelijk foto's te maken. Laatste kans dus voor een leuke groepsfoto!


Eric Ammerlaan, Yara

Gert Jan Kromhout van Klavervier Plantsales samen met kweker Jan Pieter van der Houwen van Amarantis. Gert Jan heeft een mooie kalanchoë in Valentijn verpakking en Jan Pieter showt de nieuwe verpakking om tijdens het EK dit jaar te verkopen.

Dennis en Micheal de Geus van Select Breeding met hun nieuwe productlijn van de patio- en tuinrozen.

Yvonne Thans van Circular Plastics presenteert de concept-oplossing voor de circulaire plastic stroom van de veiling.

Ben Boon van Thermoflor en Steven Deforche van Deforche Construct achter de tafelvoetbaltafel, waar de heren maar weinig tijd voor hadden tussen de vele gesprekken en beursafspraken door.


Een groepsfoto bij ISO Group met v.l.n.r.: Wim van der Meijden, Paul Blom, Willem van den Berg, Robert van Arnhem en Raymond van den Berg.


De mannen van Mprise Agriware in het groen gestoken, tot de sokken (niet op de foto) aan toe. V.l.n.r.: Renger Reitsema, Martijn van Leeuwen, Ronald den Uil, Wilco Moen en Marek Thielemann.


Christian Oosterlaan van HortiHands met de 'long handle version' van de EazyCut 400, waarmee zowel hoveniers als bijvoorbeeld kruidentelers kunnen 'maaien'. 

De organisatie van de beurs geeft overigens ook zelf een 'beurskrant'  uit, deze vindt u hier.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven