M-plastics introduceert nieuw merk voor de tuinbouw en CYCLOS-HTP gecertificeerde trays en packs

M-plastics introduceert speciaal voor de tuinbouw een nieuw merk. Vanaf maart zullen de producten voor de tuinbouw worden verkocht onder de nieuwe merknaam MPL Horti.

"De nieuwe merknaam doet meer recht aan de veelheid van producten die we verkopen en past bij alle nieuwe ontwikkelingen die er nog aankomen."

Daarnaast kunnen vanaf 1 februari alle trays en packs op bestelling worden geleverd onder het CYCLOS-HTP-certificaat. Dat is naar eigen zeggen uniek in de branche.

Alle CYCLOS-HTP gecertificeerde producten zijn NIR-detectable, geschikt voor de strengste eisen van retailers en verwerkingsinstallaties, zelfs voor de Engelse markt.

"Tot voor kort werden alleen nog bloempotten onder de toets van dit certificaat aangeboden, maar bij onze klanten bestond de vraag om ook de trays en packs voor éénjarige planten CYCLOS-gecertificeerd te kunnen leveren. Aan deze vraag kwamen wij natuurlijk graag tegemoet."

De gecertificeerde producten zijn in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar, alleen zwart is niet toegestaan omdat dit problemen geeft in de verwerkingsinstallaties.

Voor meer informatie:
M-Plastics
Willem Jan of Annemiek
T: 0541-222150
E: info@m-plastics.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven