HilverdaFlorist introduceert nieuwe Garvinea Serie en rode Salvia

De Garvinea Cheeky serie is nieuw in het tuingerbera-assortiment. Garvinea Cheeky heeft een compact gewas en laat zijn minibloemen zien van het voorjaar tot aan de eerste vorst. De serie bestaat uit vier kleuren: magenta, oranje, rood en geel. De sterke Garvinea genetica is de basis van deze uniforme plant. Deze tuingerbera bloeit drie seizoenen lang.


Links de Garvinea Cheeky, rechts de Salvia Strawberry Lake 

Garvinea Cheeky is exclusief beschikbaar in Nederland bij Plantanious en Kwekerij van der Velden.

Nieuwe Salvia Strawberry Lake
De nieuw  rode Salvia in de Salgoon-serie is de Strawberry Lake. Strawberry Lake is een stevige en robuuste plant met veel intens gekleurde bloemen. De kelken behouden hun rode kleur en de Salvia blijft groeien, zelfs als er niet gesnoeid wordt. Extra bijzonder is de kleuren mix van deze Salvia: rode kelken gecombineerd met magenta bloemen. De Salgoon serie is gebaseerd op dezelfde sterke genetica, groeit uniform en creëert veel bloemen.

HilverdaFlorist beschikt dit jaar op de IPM over maar liefst twee stands. In hal 1 A24 vindt u het volledige tuin-, patio- en potplanten assortiment, in hal 2 C11 series als de Echinacea Mooodz, Alstroemeria Inticancha, Helleborus en Dianthus Beauties, Flow en Sunflor

Voor meer informatie:
HilverdaFlorist
https://www.hilverdaflorist.com/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven