IPM Essen 2020 van start

Tholen - 's Wereldse grootste tuinbouwbeurs, de IPM Essen, heeft zijn deuren weer geopend. Zo'n 1500 standhouders, afkomstig uit ruim 50 landen, presenteren er op ongeveer 100.000m2 hun nieuwste oplossingen, innovaties en producten op het gebied van bloemen en plantenproductie en -handel.


Van linksboven mee met de klok: Denise van Kampen van PanAmerican Seed ; het team van Gediflora; Nico Kok, Erwin van der Hoeven en Gerard van Reijn van Elburg-Smit; en Jorg Swagemakers van Van KrimpenĀ 

Met een sterke en groeiende tuinbouwsector in het algemeen, in Duitsland, in Nederland en daarbuiten, is de nadruk op het ordinair geld verdienen ogenschijnlijk naar de achtergrond verbannen. Men praat over klimaatverandering en verduurzaming, ketenoptimalisatie, de arbeidsmarkt,de veranderende en verschuivende en evoluerende consumentenvraag, en wat China en de VS eigenlijk met de wereld van plan zijn. Iets meer down to earth zijn de aanwezigen, de standhouders en bezoekers, uiteraard gefocust op hun eigen specifieke producten en klanten, en is er voor het oplettend oog en oor van alles te ontdekken.

Uiteraard zijn wij ook weer van te partij voor verslag en uitgebreide fotoreportages. Stay tuned!


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven