Flower Circus en Floweracademy.NL inspireren Sloveens bloemist

Op zondag 26 januari heeft Flower Circus voor de eerste keer een show gegeven in Slovenië aan 150 bloemisten. De show was onderdeel van een meerjarig inspiratie- en educatieprogramma welke door Floweracademy.NL al jaren wordt georganiseerd en uitgevoerd.

Dit jaar was de trendshow voor de tiende keer en kreeg de show een extra feestelijke dimensie door de samenwerking met Flower Circus. Tevens volgfen op maandag en dinsdag Sloveense bloemisten een cursus waarbij commercieel bloemwerk het thema was.

Op aandacht voor commercieel bloemwerk lag ook de nadruk tijdens de show van Flower Circus door designer Mark Frank. Flower Circusdirecteur John Elstgeest presenteerde de show op een interactieve manier aan de 150 bloemisten uit Slovenië en Kroatië. De show werd geopend door de plaatsvervangend ambassadeur in Slovenië Derk Jan Nauta. Ook de webapplicatie assortiment van InfoFlowersPlants, waarin alle producten die gebruikt zijn tijdens de show, kon op belangstelling rekenen.

Lucas Jansen van Floweracademy.NL was bijzonder trots op zijn twee oud-leerlingen van de Middelbare Tuinbouwschool Aalsmeer. Dat er op deze wijze een samenwerking ontstaat die “naar meer smaakt” werd wel duidelijk. Alle drie de bedrijven hebben als doel om bloemenpromotie middels inspiratie, informatie en educatie op een moderne wijze in te vullen. Middels de samenwerking met veredelaars, kwekers, groenleveranciers en met bedrijven als Flower Circus, Floweracademy.NL en InfoFlowersPlants gaan promotie “hand in hand”.


Voor meer informatie:
Flower Circus
John Elsgeest
T: +31 651 26 36 56
E: info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nlFloweracademy.NL
Lucas Jansen
Rijnstraat 1
2311 NJ Leiden
M: 0622261489
E: lucasjansen@floweracademy.tv
www.floweracademy.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven