Duizendste Hanging basket systeem van Metazet FormFlex

Volgende week op de IPM Essen hoopt Metazaet haar 1000ste hanging basket systeem te verkopen. Aan deze mijlpaal heeft men dan ook een ludieke actie gekoppeld.

Van experiment met liggende kettingbaan tot zelf te installeren systeem
Sinds het eerste hanging basket systeem 15 jaar geleden werd ontwikkeld, waarbij het (vloer)kettingbaansysteem de basis vormde, is het hanging basket systeem van Metazet FormFlex geëvolueerd tot een multi-inzetbaar transportsysteem dat door het gebruik van standaard elementen door de kweker tegenwoordig zelf geïnstalleerd kan worden. Dit maakt het systeem flexibel, waardoor het vele vormen kan aannemen en geschikt is voor vrijwel alle nieuwe en bestaande kassen. Bovendien kan de baan ook draaiende zakken, waardoor alle werkzaamheden aan de tweede teeltlaag op één plek zijn te verrichten. Kortom, naast maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, heeft de ontwikkeling van het hanging basket systeem o.a. ook geresulteerd in een flinke arbeidsbesparing.

Direct vanuit voorraad leverbaar
De evolutie van het hanging basket systeem naar een transportsysteem met standaard elementen heeft er eveneens voor gezorgd dat bestellingen niet meer hoeven te worden afgehandeld als maatwerk. Met de huidige samenstelling van elementen kan de kweker in elke situatie zelf de gewenste hangbaan realiseren. Hierdoor kunnen van de verschillende elementen voorraden worden bijgehouden, waardoor het hanging basket systeem tegenwoordig direct uit voorraad leverbaar is.

Trike-400 voor 1000ste systeem
Met de verkoop van het 1000ste hanging basket systeem in het zicht, wil Metazet FormFlex alle afnemers van het systeem bedanken voor het vertrouwen de afgelopen 15 jaar. Om deze mijlpaal te vieren, staat voor de afnemer van het 1000ste systeem bovendien een leuk extraatje klaar. Namelijk een Trike-400. Met deze lichte en wendbare elektrische trekker kunnen zelfs nog meer bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd.

Hal 3 stand A36
Wilt u meer weten over het hanging basket systeem of kans maken op de gratis Trike-400? De stand van Metazet FormFlex is bij IPM te vinden in Hal 3 bij stand A36.

 

Voor meer informatie:
Metazet FormFlex
+31 (174) 22 58 22
info@metazet.com  
www.metazetformflex.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven