Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
23 januari

Morgen: Hortitech Symposium

Vierdejaars studenten Tuinbouw en Agribusiness organiseren op donderdag 23 januari 2020 een symposium over technische ontwikkelingen in de tuinbouwsector. Technische ontwikkelingen hebben altijd een grote rol gespeeld in de tuinbouw, maar blijft iedereen wel  op de hoogte?

Het symposium vindt plaats bij Hogeschool Inholland in Delft en wordt georganiseerd door de studenten die dit jaar gaan afstuderen aan de opleiding Tuinbouw en Agribusiness. Tijdens het symposium zullen een 5-tal sprekers de bezoekers meer gaan vertellen over technische ontwikkelingen in de tuinbouw.

Voorstelrondje:
Ir. Woody Maijers werkt als projectleider Innovatiepact voor de Greenport West-Holland en geeft overzicht over de innovatie-projecten in de Greenport West-Holland

Ir. Sadiq van Overbeek werkt voor PHYSEE, een TU-scale-up, waar hij heeft gewerkt aan de ontwikkeling (i.s.m. TU Delft) van een coating voor glas, waarmee tot 7,5% meer PAR-licht gegenereerd kan worden

Ir. Liesanne Wieleman werkt voor Thermeleon, een TU start-up, waar zij werkt aan de ontwikkeling van een PCM-toepassing (Phase Change Materials) geschikt voor kassen. Overdag wordt het overschot aan warmte opgeslagen, welke bij een lagere temperatuur weer automatisch afgegeven wordt, waardoor de warmtevraag wordt gereduceerd.

BSc, Maartje Bakker werkt voor ADInnovation, een start-up vanuit YES Delft, waar zij mede werkt aan de ontwikkeling van software en de toepassing voor automatische plantenziekte-detectie (met name voor fusarium) met behulp van camera’s. Deze software zet de data om in managementinformatie voor de ondernemer. 

Hans Belt werkt voor 30MHz BV, specialisten op het gebied van de toepassing van sensoren met een gekoppeld dataplatform. Vestigingen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk

Voor meer informatie:
Inholland
www.inholland.nl
hans.ligtenberg@inholland.nl

Publicatiedatum: