GROEN-Direkt is gastheer Garden Trials and Trade 2020

De 3e editie van Garden Trials and Trade vindt plaats van 8 – 10 juni op een nieuwe locatie aan de Noorwegenlaan aansluitend aan GROEN-Direkt. Deze stap wordt gezet op initiatief van Greenport Business Center die, als founder van Garden Trials and Trade, GROEN-Direkt heeft gevraagd gastheer te zijn van de komende editie. Proba BV blijft het organisatieteam.

Greenport Business Center ressorteert onder de Greenport Boskoop en stimuleert allerlei vormen van innovatie in de boomkwekerijsector. Zij ziet voor Garden Trials and Trade, mede door de introductie van nieuwigheden, een belangrijke taak weggelegd in het tonen van succesvolle veredelingen én beschikbaar retail assortiment van houtige gewassen en vaste planten. De neutraliteit is op deze manier gewaarborgd.

Op 8 juni vindt ‘s avonds de opening plaats met deelnemers en genodigden die als eersten het resultaat van de keuringen van de KVBC zullen vernemen. Op 9 en 10 juni worden de klanten / bezoekers verwelkomd door ca. 30 deelnemers aan Garden Trials and Trade en even zoveel deelnemers aan het Product Promotie Plein. GROEN-Direkt presenteert aansluitend een speciale zomereditie van haar lagenbeurs. Er worden 1500-2000 nationale en internationale bezoekers verwacht die dit bezoek combineren met de diverse locaties van de FlowerTrials.

De inschrijving kan vanaf 24 januari a.s. via www.gardentrials.com/deelname. Tijdens IPM Essen wordt informatie verschaft op het centrale plein in het BIZZ Holland paviljoen (8A40-7) en in de stand van GROEN-Direkt (8A6-6).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven