Santini Kweker Van Wijk beloont afnemers groene pompons met ludieke actie

On the road met Santini 'Country'

In het dorp en bij collega’s wordt kweker Kees van Wijk ook wel ‘de Countryman’ genoemd vanwege zijn liefde voor deze bekende santini variëteit. Toen Kees de gelijknamige auto zag rijden op de snelweg, dacht hij: "Hier moet ik wat mee doen!" Aldus werd het idee geboren een ludieke actie op touw te zetten: gedurende één jaar wordt een Mini Countryman onder trouwe klanten verloot, die er dan telkens vier weken lang in mogen rijden.

Gisteren werden de autosleutels overhandigd aan de eerste winnaar: MM Flowers uit Aalsmeer! Vlnr: Peter van der Vorst (Dümmen Orange), Tjeerd de Vries (MM Flowers), Toby Gabel (MM Flowers), Kees van Wijk (C. van Wijk) & Larissa van Koppen (C. van Wijk)

Wie bij Santinikwekerij C. van Wijk de kassen binnenstapt, belandt in een grote groene bloemenoceaan. De kwekerij is voor honderd procent gespecialiseerd in het befaamde Santini ras 'Country'. Met een productie van maar liefst 500.000 takken per week is C. van Wijk de grootste groene Santini aanvoerder van Nederland.

Prettige samenwerking
"Als bedrijf zijn wij trots op het feit dat onder andere C. van Wijk onze Santini 'Country’' teelt," zegt Roy van Kester, marketing specialist van Dümmen Orange. "Het is een heel prettige samenwerking en ook het collectief promoten van een variëteit heeft voor alle betrokkenen grote voordelen."

Intens groen
Santini 'Country' wordt internationaal geroemd om z’n open structuur en transparantie, is lang houdbaar, goed transporteerbaar, ongevoelig voor ziekten en plagen en intens qua groenschakeringen. Sinds Dümmen Orange in 2009 de Chrysanthemum Santini 'Country' in de markt zette, heeft deze troschrysant een enorme vlucht genomen. De bloem is onder andere erg in trek door de aanhoudende populariteit van groene bloemen in boeketten en arrangementen.

Wilt u ook meedoen met de actie? Alle actievoorwaarden zijn te vinden op de website www.cvanwijk.com.

 

Voor meer informatie: 
Kwekerij C. van Wijk
Maarten van Rossumweg 2b
5307 HD Poederoijen
T: +31 (0) 6 13 13 88 83
E: info@cvanwijk.com
www.cvanwijk.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven