Technokas over voortgang nieuwbouw Karma Plants

"Adviseren en ontwerpen horen bij onze kernactiviteiten"

Moderne tuinbouwprojecten vereisen meer dan een degelijk ontwerp en een kundige uitvoering. Daarom helpt Technokas relaties ook bij uitgebreide voortrajecten met het opstellen van het programma van eisen, de technische onderzoeken, subsidie- en vergunningaanvragen en haalbaarheidsstudies. Met deze werkzaamheden wordt de basis gelegd voor optimale klimaatomstandigheden, logistieke processen en arbeidsomstandigheden in een nieuwe kwekerij.

Het afgelopen jaar werkte de kassenbouwer op die manier aan de projecten van onder meer Fred van Paassen Chrysanten en HilverdaFlorist, waar men o.a. de eisen in kaart bracht en onderzoek deed naar de invulling van de energievraag. Bij andere relaties, zoals Karma Plants, Bunnik Vriesea’s en Seven Orchids, neemt men vanuit het voortraject de complete bouwbegeleiding op zich.

Via Facebook, LinkedIn en Twitter is momenteel de realisatie van het project van Karma Plants te volgen. Of bekijk hieronder de video waarin Glenn Langelaan van Karma Plants een toelichting geeft op de nieuwbouw:


Voor meer informatie:
Technokas BV
0174 240 545
info@technokas.nl
www.technokas.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven