Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hyacinten voor jonge mensen met kanker

Aanstaande vrijdagmorgen worden er op de vestigingen Naaldwijk, Aalsmeer, Rijnsburg en Eelde een kar snij- en pothyacinten geveild waarvan de opbrengst ten goede komt van AYA Zorgnetwerk.

Dit jaar zijn er ook 80 studenten van Aeres MBO uit Velp aan de slag gegaan voor AYA. Deze 80 studenten zijn in hun netwerk Hyacinten gaan verkopen De afsluiting is komend weekend tijdens de open dagen op het Aeres college. We verwachten dat de studenten ook nog eens 1600 bos Hyacinten gaan verkopen en ook deze opbrengst komt ook ten goede van AYA Zorgnetwerk.

Het is de zesde keer dat AYA Zorgnetwerk samen met de Nederlandse hyacintenkwekers de hyacintenactie organiseert. Op vrijdag 24 januari vindt men in 22 ziekenhuizen een hyacintenkraam. Ook bij de verschillende filialen van Ranzijn Tuin & Dier zijn potjes hyacinten te koop. De opbrengst gaat naar zorg voor jongvolwassenen met kanker, ofwel: AYA’s.

Klik hier voor meer informatie over AYA Zorgnetwerk

Publicatiedatum: