FreshPortal biedt oplossing voor wegvallen EAB in Floriday

Met de komst van Floriday, het nieuwe handelsplatform van Royal FloraHolland, gaat er voor kwekers veel veranderen. Connect-EAB kan niet meer worden gebruikt voor directe handel en al het aanbod moet digitaal worden geplaatst. Kopers kunnen vervolgens uitsluitend via Floriday bestellingen plaatsen. FreshPortal Kweker biedt de kweker een alternatief met keuzevrijheid en gemakkelijk afrekenen.

FreshPortal is naar verluid de eerste softwareleverancier met een actieve Floriday koppeling. Deze koppeling zorgt ervoor dat aanbod en voorraad automatisch wordt geüpdatet naar Floriday. Handmatig invoeren is dus niet nodig. Daarnaast kan de kweker vanuit FreshPortal veilen en direct uitbreiden naar alle andere platformen en exporteurs, ook via de vertrouwde VMP-koppelingen.

Afrekenen van orders binnen FreshPortal Kweker kan via Floriday of Ai2. Ai2 biedt een oplossing voor de financiële afhandeling van directe orders op basis van de standaard Floricode berichten. Betalingen kunnen eenvoudig en verzekerd met de huidige EAB afgehandeld worden.

Met FreshPortal Kweker kan iedere kweker snel aan de slag. Het is een online programma, dus hardware en software installeren is niet nodig. Na aanmelding ontvangt de kweker binnen 24 uur zijn inloggegevens en kan hij direct aan de slag.

Om de overstap naar FreshPortal Kweker ook financieel aantrekkelijk te maken, worden er tijdelijk geen implementatiekosten in rekening gebracht. 

Voor meer informatie:
FreshPortal Software B.V.
Bedrijvenweg 6a
1424 PX  De Kwakel
T: +31 (0) 88 – 70 70 400
https://freshportal.com/kweker/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven