Comfort Plant Group gaat verder als The Green Brand Factory

Na precies twintig jaar gaat Comfort Plant Group verder onder een nieuwe naam. De verkooporganisatie van bijna 30 kwekers heet met ingang van dit jaar ‘The Green Brand Factory’. Met die naamswijziging wil de organisatie een groter accent meegeven aan conceptontwikkeling. Het introduceren en ondersteunen van merken is uitgegroeid tot een prominente pijler onder het samenwerkingsverband.

In 2000 startte Comfort Plant Group als een van de eerste verkooporganisaties in de sierteelt. Onder die naam begeleidde de organisatie aangesloten kwekers bij het vermarkten van hun producten. In twee decennia tijd is niet alleen het aantal kwekers bij de groep fors gegroeid. Ook de dienstverlening aan de kwekers is deels verschoven. Om in te spelen op de ontwikkelingen in de markt, is de rol van marketing steeds groter geworden.

Drie pijlers
Als ‘The Green Brand Factory’ wil de organisatie daarom het accent meer op de merkontwikkeling leggen. Momenteel worden de producten al onder een aantal verschillende merken verkocht. Dat is onder meer via het al bestaande huismerk MoreLIPS. Het label staat voor cadeauproducten die met een meer emotionele uitstraling in de markt worden gezet.

Eigen merken en custom made concepten
Ook gaat The Green Brand Factory door met waar het twintig jaar allemaal begonnen is: Het promoten van eigen merken van de aangesloten kwekers. Nieuw is dat The Green Brand Factory zich meer gaat richten op custom made conceptontwikkeling. Exporteurs en/of retailers kunnen een merk op maat laten ontwikkelen. The Green Brand Factory neemt daarbij alle werkzaamheden uit handen, zoals het creëren van een naam, het ontwerpen van een merkuitstraling en het ontwikkelen van een marketingcommunicatieplan.

Voor meer informatie:
The Green Brand Factory
http://www.thegreenbrandfactory.com/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven