Martin Stolze gaat hernieuwde samenwerking aan met AgriNomix in USA

Martin Stolze b.v. is verheugd aan te kondigen dat zij, met ingang van januari 2020, een vernieuwde samenwerking aangaat met AgriNomix in de USA. AgriNomix is nu geprefereerde dealer voor Martin Stolze b.v. in de USA en Canada.


AgriNomix medewerkers en Martin Stolze verkopers

Als een van de toonaangevende leveranciers voor de Noord-Amerikaanse tuinbouwsector helpt AgriNomix, sinds 1994, telers om uitdagingen aan te gaan met innovatieve en kostenefficiënte automatiseringsoplossingen.


Martin Stolze.

Martin Stolze b.v. heeft zich sinds 1991 ontwikkeld tot een totaalleverancier voor de automatisering van intern transport. In de eigen werkplaats worden onder andere transportbanden, oppotmachines,  afstrooimachines, rollenbanen en stickermachines geproduceerd. Deze verschillende producten kunnen worden gecombineerd en voorzien van een complete aansturing.

Beide bedrijven hebben vertrouwen in de samenwerking. Door de gezamenlijke ervaring kunnen zij de klanten in de USA een kwalitatief hoogwaardige oplossing op maat bieden tegen een gunstige prijs- kwaliteitverhouding vanuit een verkoop- en service adres in de eigen regio.

Meer informatie
Martin Stolze b.v.   
Email: marketing@martinstolze.nl                         
www.martinstolze.nl

 

AgriNomix 
Email: info@agrinomix.com
www.agrinomix.com    

 

                          


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven