Duitse erkenning voor stapeldop CC/DC containers van Van Vliet Containers

In Duitsland gelden strikte regels voor veilig transport. Er wordt steeds vaker streng gecontroleerd op veilig transport van gestapelde CC/DC containers. Van Vliet Containers ontwikkelde een 100% gerecyclede stapeldop voor het veilig stapelen van CC/DC Containers. De stapeldoppen van Van Vliet Containers zijn in december 2019 getest en goedgekeurd door DEKRA, een onafhankelijk Duitse keurinstituut. De erkende stapeldoppen zorgen voor een stabiele en veilige opstapeling van de ladingdragers.

De Duitse verkeerswetgeving verplicht exporteurs, retailers, vervoerders, transporteurs en verwerkende bedrijven om ladingdragers veilig te stapelen met geteste- en goedgekeurde stapelhulpmiddelen. Gestapelde containers kunnen instabiel zijn en grote schade geven bij het omvallen van de containers.

De politie en BAG (Bundesambt für Güterverkehr) controleren preventief op veilig transport en bij ongevallen en incidenten worden transporten en bedrijven streng gecontroleerd op voorgenomen veiligheidsvoorschriften. Voor partijen die zich niet houden aan de richtlijnen kunnen de gevolgen aanzienlijk zijn. 

Het Duitse SVLFG (Soczialversicherung für Landwirtschaft Forsten und Gartenbau) adviseert om stapeldoppen te gebruiken voor het stapelen van CC/DC containers. Van Vliet Containers is erin geslaagd om duurzaamheid en functionaliteit te combineren in een efficiënte oplossing voor de branche. Gebruikers van de sustainable stapeldop krijgen van Van Vliet Containers een digitale kopie van het DEKRA certificaat. Dit maakt de oplossing niet alleen veilig en officieel goedgekeurd, maar vooral betaalbaar voor de hele branche.

Voor informatie over de stapeldoppen kunt u contact opnemen met Van Vliet Containers. www.vanvlietcontainers.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven