Flora IOT introduceert containerscanner voor het scannen, tellen en signaleren van valse CCT5-RFID labels

Flora IOT introduceert de containerscanner voor het scannen, tellen en signaleren van valse CCT5-RFID labels. De containerscanner is gemakkelijk in gebruik en bewaakt de echtheid van CC-containers in het CC-poolsysteem. De robuuste containerscanner is een multifunctionele en betaalbare oplossing die de zorg van gebruikers in het CC-poolsysteem wegneemt.

Gebruikers van het CC-poolsysteem worden hard getroffen doordat er steeds meer CC-containers in omloop zijn met een vals label. Deze valse CC-containers worden niet aangenomen bij de depots voor reparatie en onderhoud met grote financiële gevolgen voor de gebruikers van het CC-poolsysteem.

Flora IOT heeft onderzoek gedaan naar de probleemstelling in de sierteelt sector rondom CC-containers. Met de introductie van de containerscanner is een oplossing gevonden voor de gebruikers van het poolsysteem. De containerscanner is een robuuste scanner met ingebouwde UHF RFID antenne en een voorgeïnstalleerde digitale applicatie (app). Het multifunctionele apparaat is ook geschikt als barcode scanner en kan als telefoon worden gebruikt door het plaatsen van een simkaart. Dit maakt het een ‘alles-in-een’ apparaat dat, in combinatie met een simkaart en de barcodelezer, nog veel meer kan dan alleen RFID labels scannen. Bij aanschaf van de containerscanner ontvangt de gebruiker een service contract voor onderhoud en reparatie van het apparaat en updates van de Flora IOT software.

Flora IOT wil de toepassingen voor de containerscanner uitbreiden en onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor het scannen en tellen van slotplaten en stapelwagens. Flora IOT richt zich dus op de toekomst.

Voor meer informatie:
Flora IOT
www.floraiot.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven