Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

‘Totaalontzorger’ zonne-energieprojecten EXPIRION deze week op beurs Vijfhuizen

Vanaf morgen 7 januari tot en met donderdag 9 januari staat EXPIRION B.V. op de mechanisatiebeurs in Vijfhuizen (Expo Haarlemmermeer). Bij stand 2B14 van EXPIRION kunt u terecht voor advies en vragen over (soorten) zonnepanelen, de veiligheid van zonnepanelen-installaties, subsidies en het opslaan van opgewekte energie.

De laatste jaren voerde EXPIRION meerdere projecten succesvol uit bij bedrijven binnen de bloemen- en plantensector, waarbij honderden of duizenden panelen werden geplaatst. Wel merkt EXPIRION anno 2020 hoe belangrijk die opgedane ervaring is, aangezien er bij een project veel meer komt kijken dan pakweg twee jaar geleden. Voor een succesvol project moet er nu namelijk een compleet plan zijn vóór de subsidieaanvraag. Dus verkeerd beginnen kan al tot problemen leiden. EXPIRION is daarom blij met haar succes en expertise binnen de bloemen- en plantensector, waardoor ook elk project in 2020 naar verwachting voorspoedig verloopt. Verzekeringsmaatschappijen stellen tegenwoordig strengere eisen dan voorheen aan installaties op bedrijfspanden in combinatie met zonnepanelen. Om die reden is het vandaag de dag wel zo handig om in zee te gaan met een geroutineerd bedrijf, dat een project planmatig van A tot Z uitvoert. EXPIRION beschikt over deze jarenlange ervaring met grootschalige energieprojecten die planmatig en succesvol zijn uitgevoerd.

Daarnaast kunt u bij 2B14 terecht voor informatie over soorten zonnepanelen die EXPIRION installeert: glas-glaspanelen en traditionele panelen. Beide panelen hebben zo hun voordelen, maar glas-glaspanelen beschikken wel over een hogere opbrengst en een langere levensduur. Dit nieuwe soort panelen heeft EXPIRION al op meerdere daken bij bloembollenkwekers en -exporteurs geplaatst. Ook stelt EXPIRION energieopslagsystemen op de beurs tentoon. Met deze duurzame en in Duitsland ontwikkelde systemen kunnen ondernemers hun opgewekte energie opslaan en later gebruiken. Voordelen van energieopslagsystemen bestaan verder onder meer uit het verlagen van de piekbelasting en het altijd gebruik kunnen maken van noodstroom.  

Voor meer informatie kunt u altijd de bedrijfsfolder van EXPIRION aanvragen via info@expirion.nl , de website www.expirion.nl  bezoeken of kom 7, 8 of 9 januari 2020 langs op de SMTB-beurs  (Vijfhuizen) bij stand 2B14.

 
Voor meer informatie:
Expirion
Van de Woestijneheem 37
2182 WL Hillegom
T: 0252 51 64 20
www.expirion.nl
Publicatiedatum: