Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

2020, het jaar van de teler

Traditiegetrouw heeft Svensson tijdens de feestdagen een film uitgebracht. Dit keer geen kerstfilm, maar een nieuwjaarsfilm. De producent van klimaat- en schermoplossingen in de glastuinbouwsector introduceert ‘2020: Year of the Grower’.

De film is in de eerste minuut van het nieuwe jaar gelanceerd op de online kanalen (website, Facebook, LinkedIn, YouTube en Twitter) van Svensson. De rol van telers in de glastuinbouwsector staat centraal in de film. Er is aandacht besteed aan de toewijding van telers en hun vermogen om continu te verbeteren in een voortdurend vernieuwende sector.

De video accentueert ook de maatschappelijke bijdrage van telers aan een duurzamere wereld. Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van CO2-uitstoot door energiezuinig te telen, maar ook het gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen en duurzame verpakkingsmaterialen. Tevens wordt de bijdrage van telers aan het terugdringen van het wereldvoedselprobleem aangehaald.

De boodschap van deze film is meer dan alleen een nieuwjaarswens, zo benadrukt Wouter de Jong, directeur van Svensson: “Nederland is wereldwijd koploper in de glastuinbouwsector. Niet alleen met onze kassen in Nederland, maar ook in andere landen zijn Nederlandse experts actief in de glastuinbouwsector. Dat maakt onze telers belangrijke pioniers. Deze koppositie brengt ook een bepaalde verantwoordelijkheid voor de teler met zich mee. Dat beseft niet altijd iedereen. Daarom hebben wij besloten om de teler het komende jaar in het zonnetje te zetten.”

Voor meer informatie:
Ludvig Svensson
www.ludvigsvensson.com

 

Publicatiedatum: