Co van Es, Milestone Fresh over een 'jaar vol 'Milestones'

"Nieuw IT-systeem, verhuizing en 15-jarig bestaan"

Tholen - 2019 heeft Milestone Fresh weer het nodige gebracht. Vijftien jaar geleden begon de expediteur in een klein kantoortje in Rotterdam en Schiphol. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale onderneming met locaties in Costa Rica, Honduras, Guatemala en Thailand.

Directeur Co van Es maakt de balans op. "In juni zijn we met ons team in Capelle verhuisd naar een grotere locatie, wat ook hard nodig was in verband met de uitbreiding van de medewerkers. We hebben nu tweemaal zoveel ruimte tot onze beschikking en dat werkt heel prettig."

"In het begin van het jaar is er een compleet nieuw operationeel IT systeem geïmplementeerd waarmee wij helemaal klaar zijn voor de toekomst. Dit systeem stelt ons in staat de zendingen nog beter te volgen en we kunnen nu ook grotendeels papierloos werken", vertelt Co.


Co van Es en Juri Falandt

En in november hebben we ons 15 jarig bestaan gevierd op onze mooie locatie in Rozenburg bij Schiphol. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we met onze gewaardeerde klanten, leveranciers en medewerkers gedanst op de vrolijke noten van niemand minder dan René Froger. Het deed ons goed zoveel gasten te mogen ontvangen", vervolgt Co.


René Froger op het jubileumfeest van Milestone

"En nu 2020 voor de deur staat, is het niet alleen een tijd van terugkijken, maar ook van vooruit kijken.Ook het aankomende jaar verwachten wij uitbreiding van onze teams en tevens de implementatie van een compleet nieuw warehouse management systeem. Onze service zal echter niet veranderen. Iedereen bij Milestone spreekt de wens uit in 2020 weer veel zendingen voor onze klanten te mogen verzorgen en wenst u hele fijne feestdagen!"

Voor meer informatie:
Milestone Fresh
+31(0)88 622 0470
fresh@milestonefresh.nl  
www.milestonefresh.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven