Horti-Innovations slaat eerste paal voor 2.900 m2 bedrijfspand

Horti-Innovations is ruim 25 jaar geleden begonnen met de Wipponkar voor Deense karren. 25 jaar en ruim 100 producten verder is er meer ruimte nodig voor ontwikkeling en opslag. Hiervoor heeft men op vrijdag 20 december de eerste paal geslagen van een nieuw bedrijfspand van 2.900 m2, in de Harnaspolder in Den Hoorn.

Horti-Innovations heeft gekozen voor duurzame nieuwbouw. De moderne bedrijfshal wordt energie neutraal opgeleverd, compleet met warmtepompen, warmte terugwinning en zonnepanelen.

Met deze nieuwbouw verwacht Horti-Innovations de vraag uit de markt beter te kunnen voorzien en het assortiment uit te breiden. Horti-Innovations heeft zich voornamelijk gericht op het ontwikkelen van varianten en accessoires voor Deense karren en CC containers. Er zijn naast de tuinbouwsector steeds meer sectoren die de functionaliteit van een Deense kar ook weten waarderen, denk hierbij bijvoorbeeld aan winkels en distributie centra. Door uitgebreide ervaring die Horti-Innovations hiermee heeft opgedaan wordt ingespeeld op de wensen van de klant.

Voor verdere informatie:
Horti-Innovations
Maaslandseweg 5
2291PH Wateringen
T: +31 (0)174-226500
E: info@horti.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.