Lidmaatschap coöperatie Floranti opengesteld voor dienstverlenende bedrijven

De coöperatie Floranti vormt de hoeksteen van de ontwikkeling van het Floranti platform. Telers en handelaren hebben hun krachten en middelen gebundeld om samen mee te bouwen. Hierdoor is het onafhankelijke platform ontstaan. 

De leden van de coöperatie hebben besloten dat de coöperatie ook open moet staan voor de inzichten van andere stakeholders in de keten. Er wordt nu al nauw samengewerkt met allerlei partijen, maar via de coöperatie kunnen zij nog verder betrokken worden bij en invloed hebben op de ontwikkelingen.

Vanaf december staat het lidmaatschap open voor dienstverlenende bedrijven in de sector, omdat we samen de keten vormgeven. Het gaat om ondernemers die op één of andere manier bijdragen aan digitale initiatieven of ervan afhankelijk zijn. Samen kunnen ontwikkelingen gedaan worden die de individuele bedrijven overstijgen en de samenwerking bekrachtigen.

Voor bedrijven die niet in de spotlight willen staan als lid, is er de mogelijkheid om op de achtergrond te blijven. Er kunnen natuurlijk redenen zijn waarom deelnemers niet naar buiten willen treden. Dit is inmiddels ingeregeld via een commanditaire vorm.

Voor meer informatie:
Floranti
+31 (0)10 269 7900
info@floranti.com
www.floranti.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.