Kaarsen die ruiken als Eternity-rozen

Venus Et Fleur heeft onlangs kaarsen op de markt gebracht die de geur van hun iconische bloemen hebben. Bovendien kosten de kaarsen slechts een fractie van een hele doos Eternity-rozen. De kaarsen zijn beschikbaar in twee maten en de kleinste kaars kost €35,07 (39 dollar).

Met fans variërend van de Kardashians tot Alicia Keys en Gigi Hadid, heeft Venus Et Fleur niet voor niets een spraakmakende klantenkring. Het iconische product van het merk zijn hun perfecte 'Eternity-rozen' in een hoedendoos, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en kleuren.

Hoewel ze Eternity-rozen worden genoemd, gaan de gepreserveerde bloemen niet echt eeuwig mee. De bloemen van Venus Et Fleur beloven tot een jaar lang vers te blijven, al melden veel klanten dat hun bloemen veel langer meegaan. De rozen komen uit Ecuador en zijn gedehydrateerd met was en olie om hun schoonheid en hun sterke bloemengeur, te behouden. Venus Et Fleur heeft nu die gewilde geur gebruikt in hun allereerste kaars.

Het merk zegt dat de Rose Blanche Candle "puur en fris" ruikt, met een geur die "lijkt op een witte roos". De luxe kaars heeft noten van geranium, kaneel, fresia en natuurlijk rozen.

Lees meer op Yahoo!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven